На едро

Имам удоволствието да Ви представя компанията Мира Мар 08 ЕООД , създадена през 2008 г. и специализирана в производството, вноса и дистрибуцията на висококачествени, гурме и специални продукти, които представя на българския пазар в двата канала ХоРеКа и Ритейл.

Компанията Мира Мар 08 ЕООД предлага всичко необходимо за Вашия бизнес - портфолио от висококачествени топли и студени напитки, интеграция на доказани техники и концепции, обучения на персонала, програми за контрол на качеството - всичко това, което гарантира Вашия успех.


Но може би това, което би ви заинтригувало е изготвянето на Ваша частна марка кафе и чай.


Нашата цел е да внесем красотата и елагантността на истинския лукс във всекидневието на нашите клиенти и приятели като задоволим нуждата от продукти с високо качество на българския пазар, като по този начин отговорим на високите изисквания на Вашия клиент. Затова сме подбрали палитра от продукти с доказан произход и сертификати за високо качество.

Нашата мисия е да разширим кафеената и чаената култура в България, предоставяйки висококачествени напитки на приемливи цени.

Нашите клиенти вярват в нас и са доволни от високото качество на обслужване и от личното отношение към всеки един от тях.
Нашите многобройни точки на продажба са разпръснати из цяла България – големите градове, черноморското крайбрежие, планински и спа курорти. Сред нашите клиенти са бутикови, 4 и 5 звездни хотели, елитни и гурме ресторанти, био-магазини и кафетерии.

Нашите интереси и дългосрочни цели са разширяване на пазара ни и на нашето портфолио.
Като всяка развиваща се компания, нашата цел е да добавим към портфолиото си нови продукти с високо качество. Това означава, че непрекъснато търсим и предлагаме нови продукти, позиционирани основно във високия клас.

Нашето предимство е доверието, което ни оказват клиентите ни. На второ място са уникалните, висококачествени продукти, които предоставяме на честна цена.
Нашите клиенти вярват в качеството на нашите услуги и знаят, че са основна част от нашата компания. Клиентите ни имат доверие, защото имаме лично отношение към всеки един.

Нашият екип знае всичко за нашите продукти и добре познава пазара. Ние сме флексибилни и на нас може да се разчита.

Всеки един от екипа има своите лични достойнства и качества и сам е избрал отговорностите и задачите си. Президентът на фирмата има дългогодишен европейски опит в управлението на хотелски ресторанти, получен от 12-годишният му престой в Прага. Член е на европейската асоциация за специално кафе – SCAE (Specialty Coffee Association of Europe), сертифициран бариста – 2ра степен и лицензиран кафе инструктор от SCAE. Също така е и съдия на международния престижен конкурс за дегустация на кафе Cup of excellence, както и на българския национален бариста шампионат.


Нашето продуктово портфолио: Нашите продукти са уникални на българския пазар. Единствената им цел е да задоволят нуждата от подобни продукти във високия клас на честна цена. Продуктите ни са позиционирани във високия среден и високия търговски клас.

 • Предлагаме висококачествено кафе "DABOV Specialty Coffee", с огромен избор от еднотипни кафета и смеси. Предлагаме само прясно изпечено кафе от нашата бутикова пекарна за гурме кафета.

 • Предлагаме разнообразие от селектирани висококачествени чайове "DelmarTe", както и аксесоари към тях - ръчно изработени чаши от фин порцелан

 • Предлагаме най-вкусните шоколадови напитки - горещ и леден шоколад "La Vita".

Нашето оборудване:

 • Професионални напълно автоматични кафемелачки с дозаторен механизъм "Anfim".

 • Професионална бариста техника и аксесоари "Motta" и "Concept Art".

 • Алтернативни методи за приготвяне на кафе "Chemex" и "Hario".

 • Висококачествен порцелан "Ancap"

Нашите услуги: През месец октомври 2009 г. ние стартирахме специализирани програми, които включват както обучение на персонала и на мениджмънта, така и консултации и изготвяне на цялостни концепции за канала ХоРеКа.
Освен специализираните курсове, предлагаме както за професионалисти, така и за широката публика, дегустации на чай и екзотични видове кафе.

 • Консултации относно бизнеса с кафе и чай

 • Изготвяне на концепции

 • Изготвяне на частни марки

Допълнителни аксесоари:

 • плакати

 • листовки

Нашето оборудване:

Ние в Мира Мар 08 ЕООД държим на коректните отношения с нашите партньори. Ние не сме просто поредният Ваш доставчик на продукти и машини, а партньор, който мисли за Вашия успех. Затова на разположение е нашият екип от специалисти и консултанти, които ще инсталират вашите машини, ще направят всички настройки по тях, ще обучат персонала как да работи с бариста аксесоари и периодично ще се грижат за качеството на напитките ви. Нашите консултанти са на разположение да ви помогнат с поръчките, с изготвянето на кафе меню и портфолио, както и със създаването на меню за алтернативно варене на кафе. 

 

Нашето обучение:

За да бъдете наш партньор на едро е необходимо вашите служители да бъдат обучени за правилното използване и поддържане на вашите машини и правилното приготвяне на кафе. При закупуване на машини от нас, ние ще инсталираме машината и след това ще обучим служителите Ви как да работят и поддържат оборудването. Обучението е съществена част от целия процес, защото гарантира високото качество на предлаганите от Вас продукти. Затова държим на процеса на обучение както и на последващия контрол на качеството.


Финансови пакети:

В зависимост от профила и бюджета, с който разполагате, ние можем да предложим различни финансови пакети, които най-добре ще отговарят на Вашите нужди. Ние разбираме, че стартирането или разширяването на бизнеса никога не е лесно, така че всяка финансова подкрепа, която можете да получите по пътя си е от полза.

Както бе споменато по-горе, като доставчик на специално кафе, нашият приоритет са собственици, мениджъри и клиенти баристи, които се стремят към съвършенство в предоставянето на високо качествено кафе на клиентите си.


Контакти: Моля, свържете се с нас, за да научите повече за това, какво можем да Ви предложим на имейл: sales (at) dabov.bg или на тел. 0885 155 733.


Доставки: Дистрибуцията се осигурява от локални дистрибутори или логистични фирми. В района на София-град разполагаме със собствена дистрибуционна мрежа. И в София-град и в страната клиентите ни винаги разчитат на точните доставки.


Доверете ни се и Вие!

Йордан Дъбов

/управител/

Мира Мар 08 ЕООД е член на